Aktywna impreza integracyjna

Szukając odpowiedniego miejsca na nietypowe spotkanie rodzinne lub integracyjne, warto zastanowić się nad Mazurami. Przepiękna okolica i dostęp do wielu zbiorników wodnych pozwala nam zorganizować naprawdę aktywne spotkanie. Bardzo popularną atrakcją są spływy kajakowe, które nierzadko trwają po kilka dni i połączone są z wycieczkami rowerowymi.

Spływ kajakowy na imprezę integracyjną

spływy kajakowe mazuryWiele firm oferuje wypożyczenie kajaków, a także ustalenie trasy, którą będziemy płynąć. Kompleksowa obsługa imprez integracyjnych zakłada również zorganizowanie noclegu oraz dodatkowych atrakcji, jak ognisko, wycieczka rowerowa czy lot balonem. Jeśli interesują nas ciekawe spływy kajakowe Mazury to idealne miejsce. To tam znajduje się wiele firm, które mają w swoich usługach wynajem kajaków, a także dowiezienie ich na miejsce wypływu. Kajaki są najczęściej jednoosobowe lub dwuosobowe, a odbywająca się w nich kooperacja pozwala pracownikom lepiej się poznać. Spływ kajakowy to także świetna okazja na zacieśnienie więzi rodzinnych czy wakacyjny wypad tylko we dwoje. Ta forma aktywności stworzona jest dla osób, które uwielbiają aktywny odpoczynek. Dzięki spływom poprawimy swoją kondycję, a obcując z naturą, możemy nabrać niebywałej energii i oczyścić swój umysł. Spływy kajakowe organizowane są na Mazurach w wielu ośrodkach, które opracowują całe trasy – zarówno dla początkujących jak i dla zaawansowanych uczestników. Chętni wyposażeni zostają w kamizelki oraz sprzęt, dzięki któremu każdy spływ będzie bezpieczny.

Spływ kajakowy to świetna rozrywka dla całej rodziny, a także dla firmy, która poszukuje aktywnie zorganizowanej imprezy integracyjnej. Spływy kajakowe są stosunkowo tanie, a dostarczają naprawdę wiele zabawy. Firmy coraz częściej wybierają taką formę imprez integracyjnych.