Dj na weselu spodobał się wszystkim gościom

Moja siostra jakiś czas temu miała wesele. Siostra jest ode mnie młodsza ale miała sporo szczęścia, że trafiła na dobrego partnera. Bardzo się cieszę, że tak dobrze się dogadują i zdecydowali się na ślub. Ich impreza weselna była wyjątkowa. Goście dopisali. Pogoda była idealna a ja wybawiłam się świetnie.

Siostra miała fajnego dja na weselu

dj na wesele BielskoSiostry wesele bardzo mi się spodobało bo już dawno na żadnym nie byłam. Podobała mi się muzyka, która była oryginalna. Muzykę puszczał dj, który jak się okazało jest dosyć znany w naszym mieście. Siostrze udało się go namówić żeby zagrał u nich na weselu. Zazwyczaj tego dja można spotkać w różnych klubach w całym kraju bo prowadzi on często różne muzyczne imprezy. Dj na wesele Bielsko miał na imię Kamil i jest bardzo dobrym znajomym Rafała męża siostry. Razem studiowali i się ze sobą zaprzyjaźnili. Dj bardzo profesjonalnie podszedł do swojego zadania. Dopasowywał muzykę do gości i ich możliwości. Kiedy widział, że goście maja dużo siły muzyka była bardziej skoczna i żywa. Kiedy goście byli już trochę zmęczeni muzyka była wolniejsza. W trakcie posiłków także leciała spokojna muzyka, która była puszczona ciszej żeby można było ze sobą rozmawiać. Wesele było bardzo udane i cieszę się, że siostrze udało się wszystko tak dobrze zaplanować. Podobno dj nie wziął od nich żadnych pieniędzy za swój występ. Gościom dj spodobał się i z tego co wiem to sporo osób brało od niego namiary żeby zaprosić go na kolejne rodzinne imprezy. Ja na pewno chętnie jeszcze bym się pobawiła przy muzyce, którą on będzie puszczał.

Bardzo fajnie robić w życiu to co sprawia nam przyjemność. Widać, że dj spełnia się puszczając muzykę i ludziom podoba się jego pasja. Zna się na tym i inwestuje w nowoczesny sprzęt. Poza muzyką dj na weselu prowadził bardzo fajne konkursy, w których chętnie brałam udział.