Flanelowa pościel jest bardzo wygodna

Dzisiaj miałam bardzo dobry dzień, ostatnio miałam na głowie sporo projektów do przygotowania w firmie i wszystko udało mi się zakończyć w czasie. Moja szefowa była ze mnie bardzo dumna i uznała, że zasługuję na podwyżkę. Bardzo się ucieszyłam, ze zostałam doceniona. Naprawdę ostatni czas był bardzo nerwowy i nie miałam swojego życia.

Pościel flanelowa jest dobrej jakości

Pościel flanelowa 160x200Tylko praca i praca. W związku z tym, że miałam teraz trochę wolnego pojechałam do galerii na zakupy. Już dawno nic nie kupiłam ani sobie ani do mieszkania. W galerii spodobało mi się kilka rzeczy i dzięki temu, ze dostałam podwyżkę mogłam pozwolić sobie na ich zakup bez zastanawiania się. Najbardziej spodobała mi się pościel flanelowa 160×200. Była w takich kolorach, które mi pasują do sypialni. Zdecydowałam się na jej zakup bo pani sprzedawczyni powiedziała, ze na każdy komplet obowiązuje dwudziestoprocentowa obniżka cen. Pościel była dobrej jakości. Flanela jest ciepła i nie niszczy się w pracy. Producent, który przygotował tą pościel był znany i ceniony na rynku. Już kiedyś dostałam pościel z tej firmy bodajże na urodziny od mamy i byłam z niej bardzo zadowolona. Długo mi służyła i nawet mam ją do tej pory. Nic się z nią zupełnie nie działo. W trakcie prania nie traciła kolorów tylko wzór już mi się nie do końca podobał. Mama wybrała dla mnie mocno wzorzysty a ja lubię ostatnio stonowane wzory i kolory.

Po przyjściu do domu wstawiłam pranie wrzuciłam do pralki pościel. Po wyschnięciu od razy założyłam na kołdrę i poduszkę i mogłam już w nowej pościeli spać. Naprawdę flanela była dobrym pomysłem. Materiał był miły w dotyku i naprawdę ciepły. Cieszyłam się, ze udało mi się ją kupić i to jeszcze w tak dobrej cenie. Żałowałam, że wzięłam tylko jeden komplet.