Klasyczne koszulki polo w rozmiarze XL

Każdy z nas chciałby wyglądać stylowo i modnie. Moda męska w ostatnich latach mocno ewoluowała. Prezentowane są nowe modele i rodzaje odzieży. Nie wszyscy Panowie chcą jednak dążyć za trendami i czują się z nimi dobrze. Wielu mężczyzn woli klasyczne rozwiązania.

Stylowe koszulki polo w rozmiarze XL

koszulka polo rozmiar XLDo takich klasycznych ubrań dla mężczyzn zaliczyć możemy koszulki polo. Takie koszulki mają charakterystyczne kołnierzyki, guziczki, często również kieszonki. Koszulkę polo powinien mieć każdy stylowy mężczyzna w swojej szafie i garderobie. Pasują one dla każdego – nawet dla Panów w większych rozmiarach. Taka koszulka polo rozmiar XL będzie idealna dla mężczyzny w rozmiarze plus size. Takie koszulki możemy kupić w różnych kolorach. Najczęściej wybieranymi są jednak czarne, granatowe oraz białe. Jeśli jednak mamy problem z nadprogramowymi kilogramami warto wybrać taką mniej przyległą do ciała oraz w ciemniejszym kolorze. Wyszczupli nas ona optycznie oraz wydłuży naszą sylwetkę. Koszulki polo sprawdzają się na wiele okazji. Co prawda, same w sobie mają raczej sportowy charakter, jednak dzięki odpowiednim dodatkom nadadzą się również na inne okazje. Dobierzmy do nich trampki, sneakersy lub trzewiki, stylowe spodnie – jeansy lub bardziej eleganckie chinosy, kurtkę jeansową lub skórzaną katanę. W takim zestawie spokojnie możemy udać się na randkę, spotkanie z przyjaciółmi, imprezę a nawet do pracy (jeśli nie mamy określonego i narzuconego dress code). Z pewnością w takiej stylizacji będziemy prezentować się elegancko i stylowo.

Do klasycznych ciuchów, które każdy stylowy mężczyzna powinien mieć w swojej szafie zaliczyć możemy koszulki polo. Nadadzą się one dla każdego mężczyzny, o każdym typie sylwetki. Dobierzmy do niej stylowe dodatki i zbudujmy stylizację w której możemy udać się na randkę czy do pracy.

Opublikowany w Moda