Kolorowe listy cenowe, promocje i stojaki reklamowe

stojaki reklamowe

Promocje sklepowe to coś co uwielbia każdy z nas. Zniżki, akcje tymczasowe, kupony rabatowe, czy karty na punkty to coś, na co tylko czekamy. Przeglądamy różne gazetki reklamowe, żeby być na bieżąco z najnowszymi promocjami, chodzimy do tych sklepów, które oferują nam tańsze zakupy, jeśli kupujemy u nich regularnie.

Stojaki reklamowe z metalu

Często nie są one nawet blisko nas, ale jednak na słowo ,,promocja” mamy ochotę tam się udać. Idealne na promocje są stojaki reklamowe z metalu. Są wykonane w dobrego materiału, dobrze będą też eksponować produkty. Nie przewrócą się i klienci będą mogli bez problemów z nich skorzystać. Do tego konieczne są listy cenowe. Na takie stojaki reklamowe z metalu przyczepia się ceny bezpośrednio do metalu. Nie odkleją się i są dobrze widoczne. Również tak się obkleja standy kartonowe. Nie przystawia się tam listw cenowych. Jednak wszelkie regały i półki muszą posiadać takie listy cenowe. Najczęściej są one bezbarwne, przeźroczyste, jednak w ofercie dobrego producenta czy sklepu znajdziemy również listwy cenowe kolorowe, na przykład zielone, niebieskie, czerwone czy żółte. Wtedy takie listwy cenowe na pewno będą rzucać się w oczy. To idealne rozwiązanie dla wszelkiego rodzaju promocji. Wtedy takie produkty są z daleka widoczne i nie musimy drukować specjalnych oznaczeń promocyjnych.

To na pewno wygodne rozwiązanie. Jeśli coś jest w promocji to wymieniamy listwy cenowe i po problemie. Taka czynność zajmuje chwilę, a na pewno krócej niż obklejanie wszystkiego kolorowymi karteczkami.