Mąz pojechał w delegację naprawiać okna

Mąż pracuje w firmie i jest bardzo zadowolony z warunków jakie udało mu się wynegocjować na rozmowie kwalifikacyjnej. Mąż ma spore doświadczenie w naprawie i wstawianiu okien. Generalnie pracę w tej branży rozpoczął zaraz po szkole i mogę śmiało powiedzieć, że jest ekspertem w tej dziedzinie.

Mąż wykonuje naprawę okien

naprawa uszkodzonych okienMąż jakiś czas temu zmienił firmę i teraz pracuje na wyjazdach. Dzięki nowej pracy jest w stanie więcej zarobić. Nowy pracodawca docenił męża doświadczenie i zaproponował dobre warunki pracy i płacy. Dodatkowo mąż jest przełożonym na swojej zmianie i ma pod sobą kilkanaście osób. Mąż uczy nowych pracowników jak prawidłowo powinno się wstawiać i naprawiać okna. Pracownicy mogą liczyć na wsparcie i pomoc mojego męża. Wiedzą, że on na spokojnie im wszystko wyjaśni i pomoże w każdej kwestii. Naprawa uszkodzonych okien jest bardzo ważna i powinno się zatrudniać wykwalifikowanych specjalistów żeby mieć pewność, że naprawa zostanie wykonana prawidłowo. Mąż dzisiaj pojechał w delegację do Bydgoszczy. Firma, w której pracuje dostała spore zlecenie. W Bydgoszczy pewien inwestor kupił budynek, który chce zaadaptować na hotel. Budynek wymaga remontu. Niektóre okna będzie trzeba całkowicie wymienić a niektóre wymagają naprawy. Mąż potwierdził, że w delegacji będzie około dwóch tygodni. Na weekend wróci do domu żeby się ze mną zobaczyć. W weekend mąż wiele opowiadał mi o swoim nowym zleceniu. Budynek, w którym będzie hotel będzie idealny i już dostał zaproszenie na otwarcie.

Jestem bardzo zadowolona z męża  jego zaangażowania w obowiązki służbowe. Mąż dostanie dobrą wypłatę bo za naprawę okien na wyjeździe jego szef wypłaca dodatki. Pieniądze odkładamy na wyjazd zagraniczny dlatego zależy nam żeby jak najszybciej na niego odłożyć.