Porządne hotele konferencyjne

Zawsze wiedziałam, że praca w jednym miejscu nie jest dla mnie. Nie mogłam usiedzieć za długo w jednym pomieszczeniu, marzyłam o podróżach. Chciałam mieć pracę która jednocześnie będzie moim hobby i podróżować. Nie wiedziałam, że uda mi się to marzenie spełnić, no ale miałam szczęście. Pracuję w super firmie.

Wyjazdy na konferencje i ulubiony hotel

hotele konferencyjneNasza firma zajmuje się promowaniem kosmetyków. Mamy swoją markę kosmetyków profesjonalnych, czyli takich do użytku w salonach mówiąc w skrócie. Dlatego jeżdżę po różnych miastach i zwiedziłam już prawie wszystkie hotele konferencyjne w moim województwie i wiele poza nim. Bardzo często mamy konferencje w jednym szczególnym hotelu, który uwielbiam. Zawsze zjeżdża się tam ogrom firm kosmetycznych i właścicieli salonów, którzy chcą posłuchać o nowych markach kosmetyków. Muszę przyznać, że moja firma dba o to, żeby pracownicy mieli odpowiednie warunki na delegacjach i mogli swobodnie wypoczywać. Wybierają porządne hotele i jeden z nich jest moim ulubionym. Mam w nim wszystko co trzeba i jest położony w cichym miejscu, jednak blisko do lokalnych atrakcji i do centrum, A lubię sobie czasami wieczorem gdzieś wyjść odstresować się. Na odstresowanie dobry jest też hotelowy basen i kompleks SPA w którym do woli można korzystać z sauny i jacuzzi, a nawet różnych masaży, czy kąpieli w błocie, czy w mleku. Jedzenie również jest pyszne, mamy szwedzki stół i jest w czym wybierać.

Można powiedzieć, że żyję na walizkach, ale to mi odpowiada. Przyzwyczaiłam się już do nocowania w hotelach. Zawsze w moim ulubionym hotelu jest z kim porozmawiać, obsługa już mnie zna i jest bardzo miła. W tym hotelu czuję się jak w domu i nie przeszkadza mi, że jestem daleko od prawdziwego domu, bo atmosfera tutaj jest super.