Poszukiwania hotelu na wesele we Wrocławiu

Zbliżał się mój wielki dzień. Miałam wyjść za mąż. Byłam właśnie w ferworze przygotowań. Ostatnią rzeczą, jaka została mi do przygotowania był wybór sali weselnej. Planowaliśmy duże wesele, dlatego uznałam, że najlepiej będzie wynająć salę w jakimś hotelu. Najlepiej w centrum Wrocławia, blisko urzędu stanu cywilnego, ponieważ to właśnie tam miała odbyć się ceremonia zaślubin.

Urządziłam wesele w luksusowym hotelu we Wrocławiu

hotel na wesele WrocławPoszukiwania odpowiedniego miejsca rozpoczęłam od internetu. Do ślubu pozostało już niewiele czasu, dlatego wiedziałam, że powinnam się śpieszyć. Wpisałam w wyszukiwarkę frazę: hotel na wesele Wrocław, i zaczęłam przeglądać wyniki. Szybko udało mi się znaleźć odpowiedni hotel we Wrocławiu, który miał bardzo dobre opinie klientów. Zachwalali oni bardzo dobrą organizację imprez okolicznościowych, pyszne jedzenie prosto z hotelowej restauracji i gwarancje, że na wesele nie dostanie się żaden postronny gość hotelowy. Zachęcona pozytywnymi komentarzami na temat tego hotelu zadzwoniłam pod podany numer telefonu i zapytałam o wolny termin w dniu mojego ślubu. Ponieważ sala bankietowa nie była tego dnia zarezerwowana od razu pojechałam do tego hotelu zobaczyć jak prezentuje się w rzeczywistości. Byłam wprost zachwycona piękną, subtelną aranżacją wnętrza. Od razu zdecydowałam się zarezerwować ten hotel na moje wesele. I okazało się to świetnym wyborem.

Byłam bardzo zadowolona z odbytej się tutaj imprezy. Sala bankietowa była do naszej dyspozycji już dzień przed weselem. Dzięki temu bez pośpiechu mogliśmy wszystko zorganizować. Następnego dnia mogliśmy się bawić, aż do godziny 7 rano, kiedy to ostatni goście opuścili wesele. Jedzenie było przepyszne, sala bankietowa duża i przestronna, a nasi goście mogli przenocować w hotelowych pokojach. Było to praktyczne rozwiązanie.