Produkcja edukacyjnych placów do zabawy dla dzieci

Pracowałam w wielu firmach zajmujących się produkcją kreatywnych rzeczy dla dzieci oraz rodziców. Różnego rodzaju meble czy akcesoria do ogrodu były wspaniałymi pomysłami dla najmłodszych. Firma, w której obecnie pracowałam również zajmowała się szeroko pojętymi akcesoriami dla dzieci.

Kolorowe edukacyjne place do zabawy z dzieckiem

edukacyjne place zabawFirma mieściła się w dużym, wojewódzkim mieście, a produkcja odbywała się na przedmieściach. Dział zajmujący się projektowaniem ściśle współpracował z wszelkiej maści specjalistami w dziedzinie kreatywności, aby projektować nasze instalacje dla dzieci. Nasze edukacyjne place zabaw cieszyły ogromną popularnością. Dostawaliśmy zlecenia zarówno od osób indywidualnych, jak i samorządów, które w sposób ciekawy i kreatywny chciały zaplanować przestrzeń w miejskich parkach. Nasze place zabaw były wyposażone w przeróżnego rodzaju tablice, które zachęcały dzieci do poznawania świata oraz otaczającej je przyrody. Niektóre tablice miały wbudowane czujniki dźwięku, aby móc poznawać różnego rodzaju instrumenty czy odgłosy zwierząt lub przyrody. Tablice przedstawiały różne dziedziny nauki, niektóre były wyposażone w kredę na których można był rysować.  Nasze place zabaw były również wyposażone we wszelkiego rodzaju domki, małpie gaje oraz ciekawe przyrządy, które służyły do zabawy oraz pobudzania kreatywności dzieci. Place były bardzo popularne, ponieważ dzieci mogły na nich poznawać otaczający je świat, a przy okazji świetnie się bawić z rówieśnikami.

Nasza firma zajmowała się produkcją różnego rodzaju instalacji, które były przeznaczone przede wszystkim dla mniejszych dzieci. Dzięki naszym produktom, zwyczajny spacer do parku nabierał nowego znaczenia, a rodzice mieli okazję zabrać swoje pociechy w miejsce, w którym świat nauki łączył się z dziecięcą kreatywnością.