Przygotowałam profresjonalną prezentację o ogrodzeniach

Dzisiaj miałam sporo obowiązków zawodowych w pracy. Mój przełożony prowadzi firmę od dziesięciu lat. Jest bardzo znanym producentem i współpracuję z klientami z kraju a także z zagranicy. Udało mi się zatrudnić w firmie od razu po studiach. obecnie jestem asystentka prezesa i staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej potrafię.

Czytam o ogrodzeniach panelowych

producent ogrodzeń panelowychMój przełożony poinformował mnie, że w piątek przyjeżdżają do niego bardzo ważni klienci z zagranicy. Potrzebuje bardzo merytorycznych informacji o naszych ogrodzeniach panelowych. Mam przygotować katalogi, ulotki a także prezentację w języku angielskim, którą szef będzie omawiał w trakcie spotkania z klientami. Producent ogrodzeń panelowych jest bardzo znany w okolicy. Wielu klientów zna i docenia wysoką jakość materiałów, które im oferujemy. Wszystkie nasze ogrodzenia panelowe cieszą się dobrymi opiniami. Producent ogrodzeń panelowych doskonale wie, że w dzisiejszych czasach w których jest sporo firm z podobnymi materiałami nasze produkty muszą być najlepsze. Przełożony zatrudnia najlepszych pracowników, którzy znają się na swojej pracy. Cieszę się, że mogę pracować w tak dobrze rozwijającej się firmie. Staram się wszystkie moje obowiązki wykonywać jak najlepiej potrafię. Przygotowałam bardzo ciekawa prezentację w języku angielskim. Zawiera ona wszystkie najważniejsze informacje o ogrodzeniach panelowych.

Mojemu szefowi prezentacja bardzo się spodobała. Język angielski nie stanowił dla mnie problemu bo potrafię go płynnie używać. Prezentacja została także dobrze odebrana przez zagranicznych klientów, którzy zdecydowali się na długoletnią współpracę z naszą firmą. Przełożony powiedział, że rozpoczyna negocjacje z kolejnymi klientami dlatego mam być w gotowości.