Stylowe męskie koszule flanelowe

Mężczyźni w obecnych czasach dbają o dobry wygląd i stylowy wizerunek. Aby dobrze wyglądać wystarczy zadbać o kilka podstawowych elementów z których stworzymy charakterne i niebanalne stylizacje. Do jednych z elementów garderoby jakie powinno się mieć są koszule – w szczególności te flanelowe. Obecnie są one lansowane przez gwiazdy i blogerów modowych.

Klasyczne męskie flanelowe koszule

flanelowa koszula męskaModne koszule flanelowe są fajnym urozmaiceniem codziennej męskiej garderoby. Są one bardzo charakterystyczne. Mają wzór kraty. Wykonane są z grubszej przędzy bawełny. Sprawdzą się więc w szczególności na chłodniejsze dni. Takie koszule kupimy obecnie w wielu sklepach odzieżowych oraz sklepach internetowych. Do takiej koszuli możemy założyć spodnie takie jak jeansy, chinosy lub spodnie materiałowe o prostej nogawce. Dołóżmy do takiej stylizacji jeansową katanę lub skórzaną kurtkę oraz stylowe trampki, sneakersy lub skórzane trzewiki. Taka stylizacja sprawdzi się na co dzień. Możemy w niej udać się na spotkanie z przyjaciółmi, na zakupy a nawet do pracy (jeśli możemy pozwolić sobie na luźniejszy look). Ważne, aby kolor takiej koszuli był dopasowany do naszego typu urody. Najchętniej wybierane są te w kolorze czerwonym, granatowym czy o barwie butelkowej zieleni. Taka flanelowa koszula męska będzie wyglądała dobrze na każdej sylwetce – nawet tej plus size. Pasuje ona Panom w każdym wieku. Sprawdzi się u młodych chłopców jak i u starszych Panów.

Stylowa, wygodna koszula to coś co każdym mężczyzna powinien mieć w swojej szafie. Bardzo modne są w szczególności stylowe flanelowe koszule. Pasują one na wiele okazji i do różnych stylizacji. Zadbajmy o odpowiednie jej zestawienie. Takie koszule sprawdzą się niemalże u każdego Pana – w różnym wieku i o różnej sylwetce.