Toruńskie kluby nocne

Jakiś czas temu moja siostra przeprowadziła się do nowego miasta i kiedy tylko wygospodarowałam odrobinę wolnego czasu natychmiast wybrałam się w odwiedziny. Na samym początku zaplanowałyśmy, że pierwszy wieczór spędzamy w jej nowym domu, za to drugiego dnia obowiązkowo odwiedzamy modne kluby nocne w Toruniu ponieważ od kilku dobrych lat odwiedzamy tego typu miejsca, żeby po prostu trochę się zabawić.

Doskonała zabawa i wiele klubowych atrakcji

Być może wielu z Wmodne kluby nocne w toruniuas, kiedy myśli o modnym klubie zaraz ma przed oczami miejsce po brzegi wypełnione pijanymi młodymi ludźmi, którzy wszystkim przeszkadzają, krzyczą i generalnie rzecz biorąc szukają wrażeń ponieważ właśnie wyszli na miasto, po to by porządnie się zabawić. Jednak z siostrą mamy już pewne doświadczenie w dobieraniu tego typu miejsc i z daleka wyczuwamy takie lokalizacje i omijamy je szerokim łukiem. Gdy ktoś potrafi dobrze szukać, okazuje się, że wyżej opisane sytuacje stają się zwykłymi stereotypami. Martyna słyszała, że wspomniane modne kluby nocne w Toruniu znajdują się w okolicach Starego Rynku w związku z czym po krótkim sprawdzeniu w internecie jak owe miejsca wyglądają udałyśmy się do jednego z nich. Jak się okazało trafiłyśmy naprawdę doskonale. Na miejscu zastałyśmy zarówno grupy przyjaciół, jak i pojedyncze osoby, które doskonale się bawiły w rytm nieśmiertelnych i znanych powszechnie przebojów, a nie podpierały ściany słuchając typowo klubowej muzyki elektronicznej i techno.

Dzięki temu od razu zaczęłyśmy się dobrze bawić, ponadto przystojny pan barman zaproponował nam naprawdę dobre i słodkie drinki w przyzwoitej cenie. Stoliki były podzielone na różne strefy; dla palących, dla niepalących oraz takie,przy których można porozmawiać we względnej ciszy.