Wybór małych krzeseł na przyjęcie

Moja córka niedługo będzie kończyć sześć lat. A z tej okazji planuję jej urządzić przyjęcie. Zaproszę jej znajomych z przedszkola. Ma ich sporo. Urodziła się w lipcu, więc to doskonały czas na organizowanie takich przyjęć. W wiadomościach zapowiadali znakomitą pogodę na ten dzień. Dlatego też przyjęcie zostanie zorganizowane na ogrodzie.

Niewielkie krzesło do ogrodu

małe krzesłaOczywiście zjedzie się tez cała rodzina. Mieszkają niedaleko, więc nie będzie problemu. Jej urodziny akurat przypadają w niedziele, więc każdy będzie mógł przyjść. Nikt nie wykręci się pracą. Mamy dość spory ogród, więc można jakoś wszystko tam urządzić, tak by wyglądało jak z bajki. Na pewno musi być sporo balonów. W sumie można zrobić taką ścianę z balonów i tam zrobić miejsce na to by goście mogli zostawiać prezenty dla mojej córki. Wystawimy stoły z jedzeniem oraz stół przy którym będziemy jeść. Ale dzieci nie są zbyt duże więc im zorganizujemy trochę mniejszy stół, trzeba też kupić małe krzesła, bo nie mam ich zbyt dużo. Ostatnio widziałam takie krzesła w sklepie i nie są one zbyt drogie i je kupię. Na pewno nie raz się jeszcze przydadzą. W sumie nie wyobrażam sobie by dzieci siedziały na tych krzesłach co dorośli, bo im ciężko było by dosięgnąć do wysokiego stołu. Po prostu było by im niewygodnie. I myślę też, że chyba dzieci wolały by siedzieć osobno, niż z dorosłymi. Będą czuły się znacznie pewniej. Takie jest moje zdanie. Kupię chyba białe krzesła, albo kolorowe. W sumie zobaczę jakie będą mieć. Na pewno też rozpalimy grilla i będą jakieś potrawy grillowe. Dzieci uwielbiają mięso pieczone, więc to będzie dobry pomysł. Muszę jeszcze pomyśleć nad atrakcją dla dzieci. Może jakiś pokaz magii lub coś podobnego.

Córka ma niedługo urodziny i z tej okazji postanowiłam jej urządzić urodziny w ogrodzie. Ma urodziny w takim czasie, że można je urządzić na świeżym powietrzy zwłaszcza, ze i pogoda nam w tym czasie dopisze. Dzieci będą siedziały osobno, przy mniejszym stole. Nie mam wystarczającej ilości małych krzeseł, ale to nie szkodzi, gdyż je dokupię. Tylko zastanawiam się nad ich kolorem.