Wymiana okien w biurze

Jestem szefową w małej firmie, zajmującej się obsługą klienta. Pracownicy uskarżają się na zimno i hałasy z zewnątrz. Mnie też trochę one przeszkadzają. Mamy drewniane okna, więc to może dlatego. Postanowiłam zatem wymienić je na nowe, aluminiowe, tak by komfort pracy się polepszył. Nie chcę, by moi podwładni musieli się na coś uskarżać.

Zamówienie i zamontowanie okien do biura

okna aluminiowe na zamówienie łódźZadzwoniłam do firmy, zajmującej się produkcją i montażem okien, aby przyjechali wymierzyć okna. Pojawili się następnego dnia. Dokonali pomiarów i podali koszty. Wybrałam okna aluminiowe na zamówienie łódź. Podobno jest to jedna z lepszych firm w okolicy. Cieszy się bardzo wysoką renomą i dobrą opinią. Dwa dni później pracownicy tej firmy pojawili się, by zabrać się do roboty. Najpierw zdjęli te stare okna, następnie oczyścili ściany i parapet. Wstawili okna, ale okazało się, że powietrze nadal dostaje się do środka. Postanowili uszczelnić szczelinę specjalną pianką. Po skończonej robocie zabrali się do sprzątania. Byłam mile zaskoczona, że jest to profesjonalna firma, która po sobie posprząta. Moi pracownicy w dniu montażu okien mieli wolne, więc nie widzieli jeszcze nowych okien. Myślę, że będą pozytywnie zaskoczeni. Ja jestem bardzo zadowolona. Koszt wymiany nie był wysoki, a i praca poszła sprawnie i szybko, z czego byłam bardzo zadowolona. Firma zabrała nawet stare okna do utylizacji, więc nie muszę się martwić, co z nimi zrobić, a z tym bym miała niemały problem. Mnie bardzo się podobają nowe okna.

Gdy pracownicy przyszli następnego dnia, byli miło zaskoczeni. Nie spodziewali się, że okna będą już wymienione. W tej chwili chłód z zewnątrz nie wchodzi do pomieszczenia. W środku jest bardzo ciepło i nie słychać żadnego hałasu, który wcześniej był mocno uporczywy. Od teraz będziemy mogli spoglądać przez nowe, okna, które pięknie się prezentują.