Zakup piaskownicy Little Tikes

Z mężem jakiś czas temu kupiliśmy działkę pod miastem. Działka ta to było nasze marzenie od naprawdę długiego czasu. Jednak zawsze jakoś tak mieliśmy inne pilne wydatki i nie było nawet jak odłożyć pieniędzy na nią. Jednak gdy zaszłam w ciąże wszystko się zmieniło.

Piaskownica Little Tikes na działce

solidna piaskownica Little TikesWtedy już wiedziałam, że po prostu musimy kupić działkę. Nie chciałam siedzieć z małym dzieckiem w bloku kiedy będzie ciepło. Stwierdziliśmy, że trudno będziemy musieli wziąć kredyt i wtedy kupić działkę. No inaczej byśmy sobie na nią po prostu nie oszczędzili. Znaleźliśmy naprawdę fajną działeczkę pod miastem. Ja przede wszystkim chciałam żeby było tam dużo rzeczy dla dziecka. Chciałam żeby córka miała tam po prostu miejsce do zabawy tylko dla siebie. Dlatego też gdy tylko kupiliśmy tą działkę to kupiliśmy tam piaskownicę i trampolinę oraz mały basenik. Była to naprawdę solidna piaskownica Little Tikes, która była zakupiona już przykryciem. W sumie na rynku jest mało piaskownic z przykryciem. Dlatego też ta od razu zwróciła moją uwagę. Tą piaskownicę zamówiłam przez internet i byłam z tego powodu naprawdę bardzo zadowolona. Piaskownica przyszła już kilka dni po zamówieniu a koszt przesyłki był naprawdę bardzo niski. No na pewno bardziej i opłacało mi się kupić ją przez internet niż w sklepie stacjonarnym gdzie były takie po prostu dużo droższe. Gdy zawiozłam piaskownicę na działkę i wsypaliśmy do niej piasek to córka była naprawdę bardzo szczęśliwa.

Musieliśmy kupić jeszcze foremki do piaskownicy takie całkiem nowe. Córka uwielbia przebywać w tej piaskownicy i to naprawdę bardzo dużo czasu. W sumie gdy tylko przyjedziemy na działkę to od razu biegnie do piaskownicy. Widzę jaka jest szczęśliwa gdy bawi się w swojej nowej piaskownicy.