Zaproszenia i winietki na ślub

zaproszenia ślubne i winietki

Coraz więcej osób planujących przyjęcie weselne, decyduje się na zamawianie dekoracji i dodatków ślubnych w specjalnych zestawach. Wszystko po to, aby mieć pewność, że każdy poszczególny element będzie pasował do reszty. Projektanci proponują różne rozwiązania, jednak najczęściej w ślubnych zestawach znajdują się zaproszenia, winietki, podziękowania dla gości oraz specjalne zawieszki na alkohol weselny.

Zaproszenia oraz winietki na ślub w zestawie

zaproszenia ślubne i winietkiNowożeńcy często decydują się na tematyczne śluby, obecnie bardzo popularny jest styl rustykalny i boho, a także impreza nawiązująca do stylu retro czy klimatów góralskich. Znalezienie oddzielnych dekoracji, które będą idealnie do siebie pasować może przysporzyć niemały problem, właśnie dlatego najkorzystniej będzie zamówić tzw. ślubny box, zawierający zaproszenia ślubne i winietki, a także inne niezbędne akcesoria do udekorowania sali – wszystkie w tych samych kolorach i wzorach. Warto również podkreślić, że taka opcja jest znacznie tańsza niż osobne zamawianie wszystkich niezbędnych elementów. Najczęściej tego rodzaju oferty są dostępne w internecie, gdzie utalentowani projektanci pokazują przykładowo zrealizowane prace. Można postawić na gotowe rozwiązania lub zdecydować się na indywidualne stworzenie zaproszeń, winietek i etykiet zgodnie z własnymi sugestiami. Tutaj trzeba jednak liczyć się ze znacznie podwyższonymi kosztami usługi.

Zestawy dekoracji ślubnych dają nam gwarancję, że aranżacja sali weselnej będzie udana i zostanie zachowana spójność oraz oczekiwany w obecnych czasach minimalizm. Warto oczywiście wcześniej wszystko dokładnie zaplanować – od dekoracji papierowych, po florystyczne, aby wszystko do siebie pasowało i stworzyło wyjątkowy oraz niezapomniany klimat.