Zdecydowałem się na wykupienie pakietu SPA

Zbliżała się moja rocznica ślubu. Ponieważ w zeszłym roku z tej okazji byliśmy z żoną na pokazie samochodów wyścigowych, w tym roku postanowiłem zabrać ją na coś bardziej romantycznego. Ostatnio dużo mówiła o tym, że chciałaby wziąć udział w jakiś zabiegach do SPA. Uznałem, że będzie to świetny pomysł na prezent. Zacząłem się interesować tym tematem.

Gdzie w Krakowie jest dobre SPA?

pakiet SPA dla dwojga krakówMnie również przydałby się jakieś zabiegi, ponieważ ostatnio jestem mocno przemęczony i nie mam zbyt wiele czasu na zadbanie o siebie. Poszukiwania odpowiedniego pakietu zabiegów rozpocząłem od internetu. Wpisałem w wyszukiwarkę frazę: pakiet SPA dla dwojga kraków i zacząłem przeglądać wyniki. Znalazłem jedno polecane SPA w okolicy Krakowa. Mieli do wyboru kilka romantycznych pakietów. Zdecydowałem się na wykupienie pakietu jednodniowego. W cenie było kilka zabiegów relaksujących i upiększających oraz relaks w jakuzzi. Dodatkowo mieliśmy zostać poczęstowani szampanem oraz mieliśmy zagwarantowany zdrowy obiad. Opłaciłem zamówienie z góry, a kiedy przyszły bilety, na kilka dni przed rocznicą ślubu pokazałem je żonie. Bardzo się ucieszyła. Powiedziała, że jest to bardzo renomowane SPA i marzyła o tym, żeby tam pojechać. Bardzo się cieszyłem, że udało mi się wybrać tak dobre miejsce na terenie Krakowa. A jeszcze bardziej zadowolony byłem po wizycie w tym miejscu.

Taki pobyt w SPA okazał się bardzo relaksujący. Bardzo miło spędziliśmy tam z żoną dzień. Zabiegi były przeprowadzone przez prawdziwych profesjonalistów. Przez te kilka godzin udało mi się tam naprawdę odpocząć. Wszystkie zabiegi i masaże były przeprowadzane w kameralnej atmosferze, z zachowaniem intymności. Na terenie całego ośrodka było bardzo cicho i spokojnie. A serwowany przez nich szampan i posiłki były bardzo smaczne.